דרייב ת'רו (מאנגלית: Drive-through) הוא סוג של שירות טייק אוויי המאפשר ללקוחות של עסקים לרכוש מוצרים בלי לצאת מרכביהם. החל משנות ה-50 של המאה ה-20 התפתחה בארצות הברית התרבות של הזמנת האוכל תוך כדי נסיעה ברכב. בשנת 1951 הוקמה רשת ג'ק אין דה בוקס שמתבססת על שיטת מכירה זו. כיום במרבית מסעדות המזון המהיר ברחבי ארצות הברית (אך פחות בערים הגדולות) ישנם חלונות "דרייב ת'רו" (Drive Through) המאפשרים רכישת המזון מבעד לחלון הרכב מבלי לצאת ממנו, ואכילת המזון ברכב. רכישה מסוג זה של טייק אוויי מאפיינת בעיקר מזון מסוג המבורגרים, ופחות את האוכל הסיני והפיצות שמהווים את מרבית הטייק אוויי המוזמן לבתי הלקוחות בארצות הברית.